Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Opvolger HTC One heet The All New One'

Door ,

Lange tijd is het onduidelijk geweest hoe de opvolger van de HTC One nu precies zou gaan heten. Wordt het de HTC M8, de HTC One+, of de One Two? Volgens een nieuwe bron gaat het toestel 'The All New One' worden.

HTC's volgende vlaggenschip wordt 'The All New One', zo beweert @evleaks. De doorgaans goed ingevoerde Twitteraar zegt dat dat de definitieve naam wordt voor de opvolger van de HTC One. 'The All New One' zou verschijnen in drie kleuren: grijs, zilver en goud. @evleaks plaatste ook een foto van het nieuwe toestel met een hoesje eromheen, waarop te zien is dat de nieuwe One qua design vrij veel lijkt op zijn voorganger.

[Update 14:25] Inmiddels is een nog duidelijkere foto van 'The All New HTC One' verschenen, waarop het toestel van alle kanten te zien is. Daarmee is het inmiddels redelijk zeker dat het nieuwe model vrijwel hetzelfde design meekrijgt als zijn voorganger, met als grootste verschil dat HTC nu kiest voor softwarematige Android-knoppen die op he ttouchscreen getoond worden.

HTC One 2014

'The New...'

HTC is niet het eerste bedrijf dat een wat rare naam geeft aan een nieuw toestel. Zo wordt de Asus Padfone Infinity 2 in Nederland door Asus 'The New Padfone' genoemd. Ook Apple is afgestapt met het gebruiken nieuwe nummers voor de iPad. In plaats van de iPad 3 en de iPad 4 introduceerde het bedrijf 'The New iPad', hoewel veel winkels nog altijd de nummers blijven gebruiken.

HTC The All New One

Onthulling op 25 maart

Dinsdagmiddag verstuurde HTC nog een uitnodiging aan de pers voor een evenement dat het bedrijf op 25 maart gaat organiseren in Londen en New York. Hoewel HTC niet bekend heeft gemaakt wát er precies getoond gaat worden, wordt algemeen vanuit gegaan dat 'The All New One' volgende maand voor het eerst getoond gaat worden. Daarmee is HTC een maandje later dan de grootste concurrent: de verwachting is dat de Samsung Galaxy S5 aanstaande maandag al onthuld zal worden op het Mobile World Congress in Barcelona.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden