Vergelijk 2.814.070 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei toont Ascend D3 teaser voor MWC met Siri

Door ,

Huawei heeft enkele grootse onthulling gepland voor het Mobile World Congress in Barcelona volgende week, zo belooft het bedrijf in een nieuwe teaser. Ook in die teaser: een app die wel érg veel op Siri lijkt.

De Huawei Ascend D3 gaat waarschijnlijk volgende week onthuld worden, zo blijkt uit een nieuwe teaser die het bedrijf gisteren postte. In de video geeft Huawei alvast enkele hints over wat ze allemaal aan gaan kondigen op het Mobile World Congress, dat volgende week van start gaat in Barcelona. Naast twee tablets wordt er ook een smartphone getoond, zeer waarschijnlijk de Ascend D3. 

In de video valt Huawei ook voorzichtig zijn grootste concurrenten aan, Apple en Samsung. Zo zien we in de video een toestel dat wel erg veel lijkt op Apple's iPhone, en een app die Siri imiteert. Ook wordt verwezen naar 'FRUIT' en 'SOMESONG', en gezegd dat Huawei het enige bedrijf is dat écht verrassende onthulling gepland heeft.

Huawei Ascend D3 specificaties

De specificaties van de Huawei Ascend D3 lekten vorige week al uit, en wijzen erop dat het toestel Huawei's volgende vlaggenschip zal zijn. De Huawei Ascend D3 zou een Android-smartphone zijn met waarschijnlijk onder andere een 1,8 GHz octa-core processor en een 5-inch scherm met Full HD-resolutie. Achterop zou een 17-megapixelcamera zitten, voorop een vrij indrukwekkende 5-megapixelcamera.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden