Vergelijk 2.449.415 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG introduceert triple-sim smartphone

Door ,

Dual-sim smartphones zijn blijkbaar niet genoeg: LG introduceert vandaag de Optimus L1 II Tri, een smartphone met ruimte voor drie simkaarten.

De nieuwe LG Optimus L1 II Tri is één van de eerste smartphones met triple-sim ondersteuning. Dat betekent dat het toestel ruimte heeft door drie simkaarten. Switchen tussen de drie simkaarten kan met de speciale knop die rechtsonder het scherm zit. Enkele maanden geleden onthulde LG ook al een triple-sim versie van de Optimus L4 II. Verder bestaan er nauwelijks mobiele telefoons met de feature: dual-sim smartphones zijn al zeldzaam genoeg, triple-sim toestellen zijn vrijwel onvindbaar.

LG Optimus L1 II Tri LG Optimus L1 II Tri

Optimus L1 II specificaties

De 'gewone' LG Optimus L1 II verscheen vorig jaar in Nederland. Het is het absolute instapmodel van LG's Optimus L II-serie, die bestaat uit verschillende goedkope smartphones met een aantrekkelijk design. De L1 II heeft een klein 3 inch scherm, een 1 GHz processor, en een 2-megapixelcamera. Het toestel is los al verkrijgbaar voor minder dan 100 euro.

Vooralsnog is de LG Optimus L1 II Tri alleen in Brazilië te koop, met een adviesprijs van omgerekend zo'n 100 euro. Het is nog onbekend of LG's triple-sim smartphone ook naar Nederland komt, maar de kans dat het toestel hier zal verschijnen is waarschijnlijk vrij klein.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden