Vergelijk 2.876.600 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus G Pro ontvangt Android 4.4 KitKat update in juni

Door , - 2 reacties

Volgens LG India is de fabrikant van plan om de LG Optimus G Pro aan het einde van Q2 te updaten naar Android 4.4 KitKat. Dit heeft de fabrikant naar een gebruiker via Twitter laten weten. Het toestel loopt nu nog op Android 4.1 Jelly Bean en zou dus een paar versies overslaan met de Android 4.4 update.

LG gaat in juni de LG Optimus G Pro voorzien van Android 4.4 KitKat. Dit heeft de fabrikant via Twitter aan een gebruiker laten weten. In de tweet is te lezen dat de fabrikant van plan is om de update aan het einde van Q2 uit te brengen.

Dat betekent dus dat de phablet deze zomer nog op de nieuwste Android-versie zal lopen. Behalve Android 4.4 KitKat zal de LG Optimus G Pro waarschijnlijk ook de nieuwste versie van LG's interface Optimus UI meekrijgen. Android 4.4 KitKat bevat onder andere één app voor sms en Google Hangouts. een aangepaste Telefoon-app en bugfixes.

LG Optimus G Pro KitKat update

Updateschema

LG heeft nog niet officieel laten weten welke smartphones de Android 4.4 update zullen krijgen. De Nexus 5 en de Nexus 4 zijn de enige LG-modellen die nu al beschikken over KitKat. Wel is bekend dat de LG G2 een update mag verwachten; dit wordt waarschijnlijk in maart.

Ook gaat het gerucht dat een aantal modellen meteen Android 4.4 krijgen en net als de LG Optimus G Pro een paar Jelly Bean-versies overslaan. Het zou gaan om de LG G Pro Lite, LG Optimus F7, LG Optimus L9 II, LG Optimus Vu II en de gebogen LG G Flex.

Beschikbaarheid

We verwachten de Android 4.4-update dus in juni voor de LG Optimus G Pro. Mocht dit veranderen of weten we meer, dan hoor je het uiteraard op GSMinfo.nl

> Lees hier de review van de LG Optimus G Pro

Bron: GSMarena

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden