Vergelijk 3.579.278 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto van HTC M8 met vingerafdrukscanner lekt uit

Door ,

Er is een foto op Twitter gelekt waar de achterkant van de HTC M8 te zien is. Deze bevestigt niet alleen een vingerafdrukscanner, ook een dubbele led-flitser is aanwezig. De HTC M8 wordt waarschijnlijk binnenkort aangekondigd en zal volgens geruchten vanaf maart al te koop zijn.

Er is een foto gelekt van de HTC M8 waar een vingerafdrukscanner op de achterkant te zien is. De extra lens opening zit boven de camera, maar kan volgens andere bronnen ook een extra camera zijn. Het toestel heeft volgens de foto ook twee led-flitsers. De foto is op Twitter gezet door een Russische website over HTC.

Er gaan al lange tijd geruchten over de HTC M8. Het nieuwe vlaggenschip is de opvolger van de HTC One die als codenaam M7 had. Het is echter nog maar de vraag hoe HTC haar nieuwe smartphone gaat noemen. Tot nu toe wordt er enkel gespeculeerd over de naam. Zo komt er onder andere HTC One Two, HTC Two en HTC One Plus voorbij.

HTC M8

Ronder design

Volgens bronnen zou de nieuwe HTC-smartphone rondere vormen dan de HTC One moeten krijgen. Voor de rest zou HTC grotendeels hetzelfde design aanhouden; deze werd vorig jaar erg goed ontvangen. Vermeende specificaties zijn onder andere een 5 inch scherm met QHD-resolutie, een quad-core Snapdragon 800 of 805 processor en natuurlijk Android 4.4 en Sense 6.0.

Het is de verwachting dat HTC de M8 zeer binnenkort gaat aankondigen; het toestel moet namelijk in maart al in de winkels liggen. Het Mobile World Congress in Barcelona zou dan ook een goed tijdstip zijn om dat te doen.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden