Vergelijk 2.421.700 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Eerste livefoto's van de Sony Ericsson Xperia X3

Door ,

Al langer bestaat het gerucht van de Xperia X3. Vandaag lekte de eerste livefoto's van de nieuwe smartphone met haar extra grote display.

De Sony Ericsson Xperia X2 is nog niet eens uit, maar de Xperia X3 lijkt binnenkort al officieel haar acte de presence te geven. Op de website van MobileCrunch zijn de eerste echte livefoto's te zien van de nieuwe Xperia.

Sony Ericsson Xperia X3Sony Ericsson Xperia X3

Vooral het grote touchscreen beeldscherm valt op (4" met een resolutie van 800 x 400 pixels). Het lensje boven het scherm duidt op de mogelijkheid tot videocalling. Het is daarmee vrijwel zeker dat ook 3G aanwezig is. Aanvullend is er een 8.1MP camera, Bluetooth, GPS, mobiel internet (HSPDA, HSUPA, UMTS en WiFi) en uitbreidbaar geheugen door middel van een MicroSD kaart. Tot slot zal Android als besturingssysteem worden aangebracht.

Naar verwachting zal de Sony Ericsson Xperia X3 begin volgend jaar in de winkels liggen. Het is nu alleen nog wachten op de prijs en de officiële aankondiging.

Bron: GSM Helpdesk

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden