Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus L9 II nu in Nederland te koop

Door ,

De LG Optimus L9 II is vanaf deze week eindelijk ook in Nederland te koop. Het vlaggenschip van LG's Optimus L II-serie heeft een flink 4,7 inch scherm, en is daarmee het grootste toestel in de budgetreeks tot nu toe.

Eigenlijk zou LG's Optimus L9 II in het najaar van 2013 in Nederland verschijnen, maar om onbekende redenen hebben we helaas iets langer moeten wachten. Vanaf deze week kun je alsnog de Optimus L9 II bestellen, zowel los als in combinatie met een abonnement.

De L9 II is onderdeel van LG's Optimus L II-serie, goedkope Android smartphones voorzien van stijlvolle designs, degelijke specificaties, en unieke software van LG. Eerder verschenen in deze serie al de LG Optimus L1 II, de  L3 II, de L4 II, de L5 II, en de L7 II. De Optimus L9 II is het grootste toestel in de serie tot nu toe, en beschikt ook over de krachtigste hardware.

LG Optimus L9 II LG Optimus L9 II LG Optimus L9 II LG Optimus L9 II

LG Optimus L9 II specificaties

  • 4,7 inch scherm met HD-resolutie van 720x1280 pixels
  • 1,4  GHz dual-core processor, 1 GB RAm-geheugen
  • Loopt op Android 4.1 Jelly Bean, met unieke apps van LG
  • 8-megapixelcamera achterop, 1,3-megapixelcamera voorop
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten

Op de Optimus L9 II zijn enkele extra apps gestopt door LG. Zo is er bijvoorbeeld de 'QuickRemote'-app, waarmee je je smartphone als afstandsbediening voor je TV of home cinema set kunt gebruiken. Ook beschikt het toestel over 'QuickMemo' om gemakkelijk notities te maken, en 'QuickTranslator' om tekst op foto's snel te laten vertalen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden