Vergelijk 3.064.782 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony bevestigt Android 4.3 update voor Xperia SP, T en V voor begin februari

Door , - 6 reacties

Sony heeft via Twitter bekendgemaakt dat de Sony Xperia SP, Xperia T en Xperia V vanaf volgende maand worden bijgewerkt naar Android 4.3 Jelly Bean. De fabrikant is bezig met de laatste loodjes en belooft de update eind januari/begin februari uit te rollen naar haar smartphones.

De Sony Xperia SP, Sony Xperia T en Xperia V krijgen binnen een aantal weken eindelijk de update naar Android 4.3 Jelly Bean. Sony heeft via Twitter laten weten dat de toestellen eind januari of begin februari worden bijgewerkt. De fabrikant is momenteel bezig met de laatste loodjes voor de update, maar belooft Android 4.3 binnen enkele weken uit te rollen.

Wanneer de update naar Nederland komt, is nog even afwachten. Bij een uitrol wordt de update eerst naar een beperkt aantal toestellen gestuurd om te kijken of alles goed werkt. Vervolgens krijgen eerst simlockvrije toestellen een update en daarna Branded-smartphones die via een provider worden verkocht.

Android 4.3 Jelly Bean

Android 4.3 Jelly Bean is een relatief kleine update met voornamelijk bugfixes en snelheidsverbeteringen. Toch is uit een eerdere lek voor de Xperia V te zien dat de interface ook wat is veranderd. Zo is het app-menu veranderd en zijn er ook wat aanpassingen in de Instellingen-app.

Sony zal naar verwachting ook de Smart Social Camera toevoegen waardoor je de beschikking krijgt over Info Eye waar je met herkenningssoftware alles kunt komen te weten over gebouwen, boeken en andere objecten. Met AR-effect maak je leuke foto's met allerlei grappige filters en dankzij de Timeshift Burst-modus maak je veel foto's achter elkaar zodat je altijd de perfecte er tussen hebt zitten. Ook zal de update nieuwe Xperia Thema's bevatten zodat je je telefoon nog persoonlijker kunt maken.

Beschikbaarheid

We houden voor je in de gaten wanneer de update in Nederland verschijnt. Deze kun je dan downloaden en installeren op je toestel of via de PC-software. Krijg jij een melding binnen op je Sony Xperia T, Sony Xperia V of Xperia SP? Dan horen wij het graag!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden