Vergelijk 2.488.018 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Geen Android 4.4 update voor HTC One X en One X Plus

Door , - 1 reactie

De HTC One X en One X Plus zullen geen update naar Android 4.4 KitKat ontvangen. Dit heeft de fabrikant via Twitter laten weten. In plaats daarvan blijven de toestellen op Android 4.2.2 Jelly Bean en HTC Sense 5 steken. Het nieuws zal een grote teleurstelling zijn voor vele gebruikers.

HTC heeft via Twitter laten weten dat de HTC One X en HTC One X Plus geen update zullen ontvangen naar Androids nieuwste versie 4.4 KitKat. In plaats daarvan blijven de smartphones steken op Android 4.2.2 Jelly Bean, samen met HTC Sense 5.0. Dit is een grote teleurstelling voor de vele gebruikers van deze toestellen.

De HTC One X werd in februari 2012 tijdens het Mobile World Congress aangekondigd. De One X Plus werd in oktober 2012 onthuld; een paar maanden na Google's bekendmaking van Android 4.3 Jelly Bean. Toch zijn beide toestellen nooit verder gekomen dan Android 4.2.2 Jelly Bean. Fabrikanten proberen doorgaans hun toestellen twee updates mee te geven in een tijd van anderhalf jaar. Dat is bij de HTC One X Plus dus niet helemaal gelukt.

HTC One X en One X Plus

HTC One X en HTC One X Plus

Nieuwe HTC-telefoons

De HTC One zal wel een update naar Android 4.4 KitKat krijgen. Deze nieuwste Google-versie wordt deze maand nog verwacht. Ook de opvolger van de One zal zeer waarschijnlijk op Android 4.4 lopen. Deze wordt naar verluidt tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd.

De HTC One Two of HTC One Plus zal onder andere een krachtigere processor en een nieuw scherm met zich meebrengen.Het display zal nog steeds Full HD zijn met een resolutie van 1080x1920 pixels. Voor de processor is een Snapdragon 805 gekozen met een kloksnelheid van 2,3 GHz. Ook de UltraPixel-camera zal opgekrikt zijn naar 6 of 8 megapixel.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden