Vergelijk 3.298.612 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung begint met uitrol Galaxy Note 3 update naar Android 4.4

Door ,

Het lijkt erop of Samsung is begonnen met updaten van de Galaxy Note 3 naar Android 4.4 KitKat. Gebruikers uit Polen hebben een notificatie op hun toestel gekregen om deze te updaten naar Androids nieuwste versie. Wanneer de update naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Samsung is begonnen met updaten van de Galaxy Note 3 naar Android 4.4 KitKat in Polen. Galaxy Note 3-gebruikers uit dat land hebben een notificatie op hun smartphone gekregen dat het toestel bijgewerkt kan worden naar Android 4.4.2. De update heeft het buildnummer N9005XXUENA6 meegekregen en is voor de SM-N9005; dezelfde versie die hier wordt verkocht.

Het is helaas nog niet bekend wanneer Samsung de update in Nederland gaat uitrollen. Dit kan nog wel even duren. Gebruikers van de Galaxy Note 3 krijgen vanzelf een melding op hun smartphone. Wel kun je tussendoor checken op je smartphone of deze verbinden met Samsungs software KIES.

Samsung Galaxy Note 3 serie

De Samsung Galaxy Note 3

Veranderingen

De update naar Android 4.4 KitKat bevat diverse veranderingen in de interface. Zo is de meldingenbalk veranderd en zijn alle iconen nu wit. Op het vergrendelingsscherm is tevens een snelkoppeling naar de camera gezet. Ook moet het toestel nog sneller zijn.

De wijzigingen zijn dezelfde als we vrijdag voor de Samsung Galaxy S4 hebben gezien. De update voor dit toestel werd eind vorige week online gelekt, inclusief foto's. Voor beide toestellen is het slechts een kwestie van tijd voordat ze de nieuwe update naar Android 4.4 KitKat zullen ontvangen. Nog even geduld dus!

Bron: SamMobile

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden