Vergelijk 2.723.042 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Hi schaft Studentenkorting af

Door ,

Hi biedt niet langer Studentenkorting aan op nieuwe abonnementen. Voor studenten was het jarenlang mogelijk enkele euro's korting te krijgen op abonnementen, maar de korting lijkt vanaf vandaag te zijn afgeschaft.

Hi biedt geen extra korting meer voor studenten, zo ontdekte GSMinfo.nl. De provider heeft vannacht zijn abonnementen licht aangepast, waarbij de nieuwe Hi Eindeloos Spotify-bundel werd geïntroduceerd en de Hi Studentenkorting werd afgeschaft. Een medewerker van Hi bevestigde tegenover GSMinfo.nl dat de korting inderdaad is afgeschaft.

De provider zegt een nieuwe strategische richting te zijn ingeslagen "met een nog scherpere focus op jongeren," aldus een woordvoerder van Hi. "Omdat we ons als Hi op alle jongeren tussen de 18 en 25 richten vinden we dat iedereen korting moet kunnen krijgen, niet alleen als je studeert. We maken hier daarom als Hi geen onderscheid meer in".

Bestaande abonnementen

Jarenlang bood Hi verschillende abonnementen en kortingen voor studenten, waardoor abonnementen van Hi vaak opeens een stuk goedkoper waren. Zo was het tot 5 januari nog mogelijk voor studenten om maandelijks 2,50 euro korting te krijgen op elk abonnement van Hi. Voor bestaande klanten met Hi Studentenkorting verandert er waarschijnlijk niets; zij kunnen vermoedelijk de korting behouden tot het einde van hun abonnement.

Extra korting voor iedereen

Hi heeft laten weten dat de studentenkorting is afgeschaft om in plaats daarvan een vaste korting te bieden voor alle klanten van de provider. Vanaf vandaag geldt er dan ook een vaste korting van 3,50 euro op alle internetbundels die voor twee jaar worden afgesloten. Daarmee zijn abonnementen van 2 jaar dus een euro extra goedkoper voor iedereen, maar studenten met een abonnement met een looptijd van slechts een jaar gaan er in de toekomst op achteruit bij Hi.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden