Vergelijk 2.453.481 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Update voor LG Optimus L II-toestellen voegt 'Knock' toe

Door , - 1 reactie

LG's complete tweede generatie Optimus L-toestellen kan binnenkort een update ontvangen die 'Knock'-functionaliteit toevoegt. Daarmee is het mogelijk om je smartphone uit stand-by te halen door op het scherm te kloppen.

Alle LG-smartphones zullen in de toekomst voorzien worden van 'Knock'-functionaliteit, zo maakte de fabrikant dit weekend bekend. Met de feature, die eerst 'Knock ON' heette, kun je je smartphone van stand-by halen door twee keer op het scherm te kloppen. De LG G2, die dit najaar verscheen, was de eerste smartphone met de feature. Ook de buigbare LG G Flex biedt 'Knock ON'.

Optimus L II-update

De feature zal niet alleen in alle toekomstige LG-smartphones worden ingebouwd, maar ook bestaande toestellen ontvangen een update die 'Knock' toevoegt. Alle Optimus L-toestellen van de tweede generatie kunnen binnenkort een update verwachten. Het volledige lijstje van LG-smartphones die een update krijgen:

LG Optimus L II-serie Knock

De update wordt vanaf januari 2014 uitgerold. Omdat de update eerst moet worden goedgekeurd door providers, kan het even duren voordat je de update voor jouw LG Optimus L II-toestel kunt downloaden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden