Vergelijk 2.694.165 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 501 nu te koop in Nederland

Door ,

Je kunt vanaf deze week de Nokia Asha 501 kopen bij verschillende Nederlandse webwinkels. De Asha 501 is een goedkope maar aantrekkelijke budgetmobiel, die de functionaliteit van een smartphone weet te bieden.

Nokia's nieuwste budgetmodel is vanaf deze week te koop in Nederland. De Asha 501 is een goedkope mobiele telefoon met de features van een smartphone. De Nokia Asha 501 Dual SIM, met ruimte voor twee simkaarten, is sinds vorige maand in Nederland te koop.

Nokia Asha 501 specificaties

  • 3 inch touchscreen met resolutie van 240x320 pixels
  • 3,2-megapixelcamera achterop
  • Loopt op Asha OS: met Twitter, Facebook, WhatsApp, Plants vs. Zombies en meer
  • Ondersteunt WiFi
  • 4 GB opslagruimte meegeleverd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten

Nokia Asha 501

De Nokia Asha 501 heeft de prijs van een budgetphone, maar de features van een smartphone. het toestel kost minder dan 100 euro, maar beschikt wel over een aantrekkelijk design en een touchscreen. Achterop zit een prima camera waarmee zowel foto's als video's gemaakt kunnen worden. Tot slot heeft Nokia's nieuwste de batterijduur van een oude vertrouwde Nokia: op stand-by gaat de Asha 501 volgens de fabrikant ruim twee maanden mee.

Uniek aan de Asha 501 is het besturingssysteem. Het toestel loopt op Nokia's eigen Asha OS, dat speciaal ontwikkeld is voor goedkope mobiele telefoons. Centraal bij Asha OS staat de 'Fastlane', het speciale startscherm waar je in één oogopslag updates van je favoriete apps en andere belangrijke meldingen ziet. Voor Asha OS zijn de populairste apps van andere besturingssystemen ook verkrijgbaar: de Asha 501 ondersteunt onder andere WhatsApp, Twitter en Facebook.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden