Vergelijk 2.489.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Opvolger HTC One komt in februari'

Door ,

Volgens een Britse rechter komt HTC in februari met de opvolger van de HTC One. Dit zei hij tijdens de rechtszaak tussen HTC en Nokia in het Verenigd Koninkrijk. Deze rechtszaak heeft tot gevolg dat de HTC One Mini daar niet meer verkocht mag worden wegens patentschending.

Rechter Richard Arnold liet tijdens de rechtszaak tussen HTC en Nokia weten dat HTC van plan is om februari of maart een opvolger van de HTC One te introduceren. Nokia suggereerde dit tijdens de rechtszaak waarop HTC het niet heeft ontkend.

Het juridische conflict tussen de twee fabrikanten gaat om patentschending. De Britse rechter besloot dat HTC inderdaad in overtreding was en stelde een verkoopverbod in op de HTC One Mini in het Verenigd Koninkrijk. De HTC One mag wel verkocht worden aangezien daar dus een opvolger voor gepland staat.

HTC One family

HTC One Mini, HTC One en HTC One Max

Specificaties

Dat HTC met een nieuw vlaggenschip bezig is, is geen onverwacht nieuws. Er duiken al weken specificaties op van de HTC M8; de codenaam voor het nieuwe topmodel. Volgens een benchmark beschikt het toestel over een 5 inch Full HD scherm, een Qualcomm quad-core processor met 2 GB RAM, Android 4.4 KitKat en 16 GB intern geheugen.

Beschikbaarheid

Met de aanloop naar het Mobile World Congress in februari, is dit geen rare datum. Veel fabrikanten kondigen dan hun nieuwe modellen voor het aankomende jaar aan. We kunnen alleen maar hopen het toestel daar te treffen.

Bron: BBC

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden