Vergelijk 2.737.798 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Android 4.4 update voor LG G2 begin 2014'

Door ,

LG's vlaggenschip G2 wordt in het eerste kwartaal van 2014 bijgewerkt naar de nieuwste Android-versie 4.4 KitKat. Dit heeft een LG-medewerker laten weten. De update zal eerst in Canada worden uitgerold. Wanneer Nederlandse gebruikers aan de beurt zijn, is nog niet bekend.

Het is een maand geleden dat Android 4.4 (KitKat) werd aangekondigd. De meeste fabrikanten hebben al aangegeven wanneer en welke toestellen ze naar de nieuwste versie gaan updaten. LG hoorde daar echter nog niet bij. Tot nu, ongeveer. Een LG-medewerker heeft namelijk laten weten dat de fabrikant de LG G2 in het eerste kwartaal van 2014 in Canada gaat updaten.

Wanneer Nederland aan de beurt is, is nog niet bekend. Toch is het goed om te weten dat LG van plan is om haar nieuwe vlaggenschip bij te werken naar Android 4.4 (KitKat). Momenteel loopt het toestel nog op Android 4.2 Jelly Bean. Het zou dan ook kunnen dat LG Android 4.3 helemaal overslaat en meteen overgaat op KitKat.

LG G2

De LG G2

Het is nog niet bekend of de LG Optimus G en LG Optimus G Pro een update zullen ontvangen. De Nexus 5 is uiteraard al voorzien van Android 4.4 (KitKat). Lees meer over Android 4.4 en de Nexus 5 in onze review.

LG G2

De LG G2 is het vlaggenschip van de fabrikant en heeft veel weg de Nexus 5 (of andersom). Zo heeft het toestel een iets groter scherm van 5,2 inch, maar wel dezelfde 2,3 GHz quad-core processor, 2 GB werkgeheugen en 16 GB interne opslag. De LG G2 beschikt verder over een 13 megapixelcamera en een grotere accu van 3.000 mAh. Er is tevens een versie van 32 GB op de markt.

> Lees hier onze review van de LG G2

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden