Vergelijk 3.067.587 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsungs updateschema Android 4.4 lekt uit

Door ,

Na HTC en Sony is nu ook bekend welke Samsung-smartphones een update zullen ontvangen naar Android 4.4 (KitKat). Daarin staat dat de Galaxy S4 en Note 3 in januari bijgewerkt zullen worden. De Galaxy S III en Note II moeten iets langer wachten; namelijk tot maart/april 2014. Het is niet bekend of goedkopere modellen ook worden bijgewerkt.

Het updateschema van Samsung is gisteren uitgelekt. Hierop is te zien dat de fabrikant haar topmodellen en vlaggenschepen van vorig jaar sowieso gaat bijwerken naar Android 4.4. De Galaxy S4 en Note 3 zullen in januari al een update naar KitKat ontvangen. De Galaxy S III en Note II moeten nog tot het voorjaar (maart/april) wachten. Het schema is nog niet officieel aangezien Samsung zelf nog niets heeft laten weten.

Volgens de bron is het document echter een interne memo van Samsung. Het zou dus kunnen dat Samsung binnenkort alsnog laat weten welke toestellen er een update ontvangen naar Android 4.4 (KitKat). We hopen eigenlijk dat de fabrikant ook goedkopere modellen een update gaat geven naar Android 4.4. 

Samsung updateschema 4.4

Android 4.4 KitKat 

Google kondigde de nieuwste Android-versie begin deze maand aan, samen met de LG Nexus 5. De update bestaat uit een vernieuwde interface. Ook is de Telefoon-app flink onder handen genomen en komen sms'jes vanaf nu binnen via Google's chatdienst Hangouts. 

Android 4.4 neemt minder ruimte in beslag en kan ook overweg met langzamere processors zodat ook goedkopere modellen de update kunnen draaien. We zijn dan ook erg benieuwd hoe de update het op budgetmodellen en middenklassers doet. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden