Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple iOS 7.1 update beta nu beschikbaar

Door ,

Developers kunnen nu aan de slag met iOS 7.1. Apple heeft een beta-versie van de update vrijgegeven. De update brengt vooral verbeteringen achter de schermen met zich mee.

Ben je een developer, dan kun je vanaf nu een iOS 7.1 beta downloaden via Apple's site. De update lijkt vooral verbeteringen achter de schermen door te voeren, die waarschijnlijk niet direct zichbaar zullen zijn voor gewone gebruikers. Apple iOS 7.1 introduceert zoals het er nu naar uit ziet geen grote nieuwe features, maar zorgt er wel voor dat je iPhone iets soepeler en stabieleler zal lopen.

Toch zijn er ook enkele kleine aanpassingen ontdekt in de software zelf door 9to5mac. Zo hoef je je iPhone niet meer opnieuw op te starten als je kiest voor 'Bold Text' in de instellingen. Aan de camera-app zijn een auto HDR-modus toegevoegd en een indicator die aangeeft wanneer de automatisch flits gebruikt gaat worden. Als je een iPhone 5S hebt kun je nu bovendien direct al je burst mode foto's uploaden naar je Photo Stream.

Apple iOS 7.1 beta Apple iOS 7.1 beta Apple iOS 7.1 beta Apple iOS 7.1 beta

Omdat het om een testversie gaat van iOS 7.1 zitten er nog wel enkele bugs in, en is de update nog niet stabiel genoeg voor eindgebruikers. Wanneer je de definitieve versie van iOS 7.1 kunt downloaden is nog onduidelijk. Alle iPhones die al op iOS 7 lopen, dus de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C en iPhone 5S zullen de update waarschijnlijk gewoon kunnen downloaden zodra deze eenmaal beschikbaar is.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden