Vergelijk 2.831.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia 108 te koop

Door ,

Niet alle mobiele telefoons zijn topmodellen en vlaggenschepen: soms wil je een toestel van een paar tientjes dat stevig en simpel is. De Nokia 108, vanaf deze week in Nederland te koop, voldoet aan die verwachtingen.

Nokia's nieuwste budgetmobiel, de Nokia 108, is vanaf deze week te koop in Nederland. Het toestel is verkrijgbaar in het zwart en wit bij verschillende webwinkels. Een Nokia 108 zonder abonnement is te koop vanaf € 39,95.  Een dual-sim versie, de Nokia 108 Dual SIM, is waarschijnlijk vanaf later dit jaar te koop in Nederland.

Nokia 108 specificaties

  • 1,8 inch TFT-scherm
  • Voorzien van FM-radio en MP3-speler
  • Flinke accu: gaat op stand-by ruim een maand mee!
  • VGA-camera achterop kan foto's en video's maken

De Nokia 108 is een hele simpele mobiele telefoon, maar heeft toch nog enkele leuke extra's. Zo ondersteunt het toestel Nokia Slam, waarmee je razendsnel foto's en video's kunt doorsturen naar je vrienden. Met Slam raak je met je 108 een ander Bluetooth-apparaat aan, en vervolgens worden je bestanden direct doorgestuurd. 

Ook heeft de Nokia 108 een uitzonderlijke batterijduur: op stand-by gaat deze goedkope mobiele telefoon ruim een maand mee. Aangezien de 108 slechts een paar tientjes kost is het daarmee een uitstekend back-up toestel. Het toestel is vorozien van een FM-radio en een MP3-speler, maar verder relatief beperkt: de 108 is vooral bedoeld om te bellen en sms'en, en dat gaat er prima mee. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden