Vergelijk 2.751.472 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile lanceert 4G-netwerk officieel in grote steden

Door ,

T-Mobile lanceert vandaag officieel haar 4G-netwerk in een aantal grote Nederlandse steden. Alle bestaande en nieuwe T-Mobile klanten krijgen gratis toegang tot 4G. Het netwerk is nu al toegankelijk in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Eind 2014 wil T-Mobile iedereen in Nederland hebben voorzien.

Begin november hadden een aantal klanten al 4G, maar vandaag is het oficieel. T-Mobile introduceert haar 4G-netwerk in vier grote steden in Nederland. Vanaf heden maken T-Mobile klanten gebruik van het snelle netwerk in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en grote delen van Den Haag.

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “Bij T-Mobile stapt iedereen gratis in op 4G. We geven alle bestaande en nieuwe klanten met een geschikt toestel zonder extra kosten toegang tot het 4G-netwerk. Daarmee profiteren ze direct van stabieler en sneller mobiel internet."

Nieuwe databundel

Met 4G kan je internetten met veel hogere snelheden. Zo gaat het kijken van HD-filmpjes stukken sneller. T-Mobile introduceert daarom een 10 GB databundel zodat je geen onverwachte datakosten hebt. De bundel kost 45 euro per maand en biedt een snelheid van maximaal 50 Mbps. Dit is even hoog als de 5 GB-bundel die de provider ook aanbiedt.

Landelijke dekking

Vanaf vandaag is 4G beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De provider gaat verder met uitrollen en wil eind 2014 iedereen toegang bieden tot 4G. Eerst zal het overige deel van de Randstad aan de beurt zijn en vervolgens in de rest van Nederland. Ook klanten van MTV Mobile kunnen zonder extra kosten gebruikmaken van 4G.

Bron: T-Mobile

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden