Vergelijk 1.985.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung rolt Android 4.3 updates met Gear-software binnenkort uit

Door ,

Samsung komt nog deze maand met de Android 4.3 update voor diverse belangrijke Galaxy-toestellen. Belangrijkste verandering? De ondersteuning voor Samsungs eigen smartwatch, de Galaxy Gear.

Samsung Nederland heeft aangekondigd dat het in de nabije toekomst de Android 4.3 update zal uitrollen voor een beperkt aantal Galaxy-toestellen. In december krijgt een tweede lading toestellen de 4.3-update. Belangrijkste wijziging: ondersteuning voor Samsungs smartwatch, de Galaxy Gear. Benieuwd welke telefoons allemaal een update krijgen? Kijk in de opsomming hieronder voor de modellen die nog deze maand een update moeten krijgen.

Deze toestellen krijgen een update naar Android 4.3 Jelly Bean medio december.

Samsung Galaxy Note 3

Compatibiliteit met de Gear

Tot nu toe was de Galaxy Gear alleen nog maar te koppelen aan de Samsung Galaxy Note 3 en de Note 10.1 tablet. Daar komt nu dus snel verandering in. We verwachten dan ook dat de Gear vaker zal opduiken dan nu het geval is, aangezien er maar weinig mensen speciaal voor de Gear een nieuwe telefoon kopen. Er lopen echter bijzonder veel mensen rond met een Galaxy S4, een boel potentiële kopers die door de update worden bereikt. Of de updates ook daadwerkelijk in november en december beschikbaar zullen worden, moeten we nog even afwachten. Samsung waarschuwt dat het beschikbaar zijn van de updates ook nog afhangt va de telecomproviders.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden