Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile is al begonnen met uitrol 4G-netwerk

Door ,

T-Mobile is eerder dan gepland begonnen met het uitrollen van het 4G-netwerk. Verschillende Android-gebruikers in de Randstad melden dat ze momenteel al gebruik kunnen maken van het 4G-netwerk. De originele lancering van T-Mobile's 4G-netwerk is op 16 november pas gepland.

Provider T-Mobile is nu al bezig met het uitrollen van haar 4G-netwerk. Verschillende Android-gebruikers uit de Randstad melden dat ze al gebruik kunnen maken van het snellere netwerk. Inmiddels kunnen klanten met een Samsung Galaxy S4, HTC One, LG G2Sony Xperia Z en de LG Optimus G gebruikmaken van 4G. T-Mobile heeft deze ontwikkeling bevestigd tegenover Androidplanet.nl.

De uitrol komt vroeger dan verwacht. Officieel activeert T-Mobile haar 4G-netwerk pas op 18 november. Eerst zullen klanten in de Randstad gebruik kunnen maken van 4G. Eind 2014 wil de provider 80 procent van Nederland hebben voorzien.

T-Mobile 4G

Hoge snelheden

Met het nieuwe 4G-netwerk kunnen er veel hogere snelheden worden gehaald. Zo laden internetpagina's veel vlotter en gaat video's streamen stukken makkelijker. Klanten met een Stel Samen-abonnement worden straks automatisch overgezet naar 4G. Ze krijgen dit te horen via een sms-bericht. De snelheden zijn als volgt: 15 Mbps voor mensen met een 250 MB of 500 MB databundel en 50 Mbps voor klanten met een 5 GB- of 10 GB-bundel.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden