Vergelijk 1.985.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile databundel van 10 GB gaat 45 euro kosten

Door ,

T-Mobile heeft de prijs van haar nieuwe databundel bekendgemaakt. Vanaf 18 november kunnen klanten de 10 GB-bundel afsluiten met een Stel Samen-abonnement voor 45 euro. De snelheid van de bundel is maximaal 50 Mbps; even hoog als bij de 5 GB-bundel.

Vanaf 18 november activeert T-Mobile haar 4G-netwerk. En daar hoort een grote databundel bij, vindt de provider. Onlangs introduceerde T-Mobile daarom de 10 GB-bundel; de grootste van Nederland. Deze zal vanaf 18 november beschikbaar zijn en kost in een combinatie met een Stel Samen abonnement 45 euro per maand. In combinatie met een sim-only abonnement betaal je 35 euro per maand.

De snelheid van de grote bundel is maximaal 50 Mbps. Dit is even hoog als de 5 GB-bundel die de provider momenteel aanbiedt. Met de grote databundel kunnen klanten gebruikmaken van 'zware' internetdiensten als HD-video's bekijken op het 4G-netwerk.

T-Mobile 4G

4G bij T-Mobile

T-Mobile is de derde provider die 4G aanbiedt in Nederland. Na KPN en Vodafone zal de provider het snelle netwerk op 18 november activeren. Dit zal eerst in de Randstad gebeuren. Eind 2014 moet tachtig procent van de T-Mobile klanten kunnen surfen via 4G. Klanten met een Stel Samen-abonnement stappen gratis over op het 4G-netwerk.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden