Vergelijk 1.985.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile introduceert 4G-databundel van 10 GB

Door ,

T-Mobile voegt vanaf 18 november een nieuwe databundel toe aan haar portfolio. De databundel van 10 GB is de grootste van Nederland en is uiteraard geschikt voor het nieuwe 4G-netwerk. De 4G-snelheid is maximaal 50 Mbps, net als bij de 5 GB.

T-Mobile heeft via een persbericht laten weten dat de provider vanaf 18 november een nieuwe databundel introduceert. Het gaat om een 4G-bundel van maarliefst 10 GB; de grootste databundel van Nederland. Deze zal op dezelfde dag worden geïntroduceerd als het 4G-netwerk van de provider. Een precieze prijs is nog niet bekend.

Klanten kunnen vanaf 18 november de nieuwe bundel afsluiten bij een Stel Samen abonnement. De hoogste 4G–snelheden zijn bij een Stel Samen abonnement vanaf 1GB beschikbaar. Deze zijn te combineren met 90, 150, 200, 300 of onbeperkte belminuten. T-Mobile voegt de bundel aan haar portfolio toe zodat klanten bijvoorbeeld gemakkelijker HD-video's kunnen streamen via 4G zonder meteen het datalimiet te overschrijden. Tevens sluit T-Mobile alle Stel Samen-klanten automatisch over naar 4G. 

4G-netwerk T-Mobile

Vanaf 18 november rolt T-Mobile het 4G-netwerk uit. De provider begint in de Randstad en zal als eerste de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en delen van Den Haag voorzien van het supersnelle netwerk. T-Mobile heeft als doel om aan het einde van 2014 tachtig procent van Nederland aangesloten te hebben op het 4G-netwerk. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden