Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 503 specificaties lekken uit

Door ,

Een kleine dag voordat Nokia World van start gaat zijn de specificaties van de Nokia Asha 503 uitgelekt. De Asha 503 is een budgetsmartphone, en is één van de toestellen die Nokia morgen gaat onthullen.

De Nokia Asha 503 lijkt het vlaggenschip van Nokia's budgetlijn te worden. De specificaties die via NokiaPowerUser uitlekten zijn verrassend indrukwekkend voor een goedkope smartphone: het toestel heeft een 5-megapixelcamera, 3G ondersteuning, en populaire apps als WhatsApp en Plants vs. Zombies. Er zouden zowel single- als dual-sim Nokia Asha 503's op de markt worden gebracht.

Nokia Asha 503 specificaties

  • 3,2 inch LCD-scherm met resolutie van 240x320 pixels
  • 5-megapixelcamera met LED-flitser achterop
  • Ondersteunt 3G en WiFi
  • Afmetingen: 103x61x12, 112 gram
  • Opslagruimte kan uitgebreid worden met microSD-geheugenkaarten van maximaal 32 GB

Nokia's Asha-toestellen zijn goedkope mobiele telefoons die voor een bodemprijsje toch veel smartphonefeatures weten te bieden. Deze zomer introduceerde Nokia de Asha 501, de eerste van een nieuwe, geavanceerdere generatie Asha's. De Nokia Asha 503 is de eerste van deze nieuwe generatie met 3G-ondersteuning, en heeft ook de meest indrukwekkende camera voor een Asha tot nu toe.

Nokia Asha 503

Nokia Asha 503 beschikbaarheid

De Nokia Asha 503 wordt waarschijnlijk morgenochtend officieel onthuld. Dan gaat in Abu Dhabi Nokia World van start, een jaarlijks evenement waar de Finse fabrikant verschillende nieuwe toestellen zal tonen. De Nokia Asha 503 adviesprijs zou zo rond de 100 euro liggen, en het toestel moet eind december wereldwijd te koop zijn.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden