Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC brengt dual-sim Desire X naar Nederland

Door ,

De HTC Desire X Dual Sim komt binnenkort naar Nederland, zo heeft GSMinfo.nl ontdekt. De release is opvallend, want de 'gewone' versie van de HTC Desire X verscheen ruim een jaar geleden al in Nederland.

De HTC Desire X Dual Sim zal binnenkort in Nederland te koop zijn, met een prijs van rond de 200 euro. Het toestel is nu al verkrijgbaar bij een enkele webwinkel. GSMinfo.nl heeft contact opgenomen met HTC Nederland, maar vooralsnog geen reactie ontvangen. Webwinkel Belsimpel.nl kon echter bevestigen dat het om een niet-geïmporteerde, Nederlandse versie van de Desire X Dual Sim gaat.

Eerste dual-sim HTC in Nederland

Het is de eerste keer dat HTC een dual-sim smartphone uitbrengt in Nederland. De Taiwanese fabrikant brengt in andere landen regelmatig dual-sim versies van zijn Android-smartphones uit, maar legt in Nederland de focus op single-sim smartphones. Het is opvallend dat HTC kiest voor een dual-sim versie van de Desire X: de gewone versie van dat toestel is inmiddels ruim een jaar oud, waardoor de specificaties niet al te indrukwekkend meer zijn.

HTC Desire X Dual Sim specificaties

De HTC Desire X is een Android-smartphone met een budgetprijsje. Het toestel heeft een 4 inch scherm, een 1 GHz dual-core processor, en een 5-megapixelcamera achterop. Met de dual-sim ondersteuning van het nieuwe model kun je twee simkaarten tegelijkertijd kwijt in je smartphone. Heb je bijvoorbeeld aparte simkaarten voor privé en werk, dan kun je met de Desire X Dual Sim op beide simkaarten altijd bereikbaar zijn.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden