Vergelijk 2.239.457 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto Nokia Asha 503, goedkope smartphone, lekt uit

Door ,

Hoewel de focus bij Nokia de afgelopen maanden op de Lumia's heeft gelegen lijkt het Finse bedrijf van plan dit najaar nog een flink aantal nieuwe Asha's te introduceren. Een derde nieuwe Asha is nu uitgelekt op de foto.

De Nokia Asha 503 is de derde nieuwe Asha die voor dit najaar gepland staat, zo blijkt uit een foto die is uitgelekt via @evleaks. Op de foto is de Asha te zien in zes verschillende frisse kleuren. De Asha 503 lijkt dezelfde behuizing als de eerder uitgelekte Asha 500 en Asha 502 te hebben. Om de gekleurde plastic behuizing zit nog een extra transparant laag heen, die mogelijk voor een steviger toestel moet zorgen.

Volgens verschillende bronnen is de Nokia Asha 503 een single-sim versie van de Asha 502. Toestellen in Nokia's Asha-reeks bieden vaak veel features die we enkel in een smartphone zien, maar dan voor een bodemprijsje. Ze beschikken bijvoorbeeld over populaire apps als Twitter, Facebook en WhatsApp, maar zijn te koop voor minder dan 100 euro. De Asha 502 en 503 lijken bovendien over een 5-megapixelcamera met LED-flitser te beschikken, redelijk uniek voor smartphones van deze prijs.

De onthulling van Nokia's nieuwste Asha's laat waarschijnlijk niet al te lang meer op zich wachten. Op 22 oktober vindt in Abu Dhabi het jaarlijkse Nokia World plaats, waar de Finse fabrikant naar verwachting zes nieuwe toestellen zal introduceren. Naast de drie bovengenoemde Asha's zouden onder andere de Nokia Lumia 1520 (een 6-inch Windows Phone) en de Lumia 2520 (Nokia's eerste tablet) daar onthuld worden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden