Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 502 foto lekt uit

Door ,

Nokia blijft voorlopig actief op de budgetmarkt, zo blijkt uit een uitgelekte foto van de Asha 502. Het nieuwe budgettoestel heeft een kleurrijk design met een transparate behuizing.

Een eerste foto van de Nokia Asha 502 is opgedoken, via de doorgaans goed ingevoerde twitteraar @evleaks. Nokia's Asha-toestellen zijn goedkope mobiele telefoons, die voor minder dan 100 euro toch beschikken over apps zoals Twitter, Facebook en WhatsApp. Eerder dook al een foto op van de Asha 500, een ander nieuw budgettoestel van Nokia. De twee nieuwe Asha's hebben een vergelijkbaar design, kleurrijke covers met een transparante plastic behuizing. Het enige zichtbare verschil lijkt de toevoeging van een LED-flitser bij de Asha 502.

Verdere details over de Nokia Asha 502 ontbreken nog, maar een onthulling laat waarschijnlijk niet al te lang meer wachten. Op 22 oktober vindt in Abu Dhabi Nokia World plaats, een evenement waar de Finse fabrikant volgens betrouwbare bronnen 'minstens' zes onthullingen zou hebben. Onder andere de Nokia Lumia 1520 (een phablet-formaat Windows Phone), Nokia's eerste tablet, en enkele accessoires zouden daar voor het eerst aan de pers getoond worden, en mogelijk dus ook de Asha 502.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden