Vergelijk 2.433.359 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung verkoopt 40 miljoen Note-toestellen

Door ,

De Note-lijn van Samsung is populair sinds het eerste model, de Galaxy Note, voor het eerst op het toneel verscheen. Ook zijn opvolger, de Note II, scoorde goede verkoopcijfers. In totaal zijn er nu maar liefst 40 miljoen Note-telefoons over de toonbank gegaan.

Samsung is over het algemeen vrij schimmig over hoeveel toestellen ze verkopen, maar als ze een mooie mijlpaal bereiken, delen ze dat toch graag met de rest van de wereld. Ook dit keer is dat het geval. We wisten al dat Samsung meer dan 10 miljoen exemplaren van de eerste Galaxy Note had verkocht. De opvolger van de eerste Note, de Galaxy Note II, verkocht ook aardig. Maar liefst 30 miljoen stuks heeft Samsung van dit model verkocht. In totaal heeft Samsung dus 40 miljoen Note-toestellen verkocht, en dat is best een prestatie als je ziet met hoeveel scepsis de eerste Note werd onthaald.

Doorstomen met de Note 3

Het blijft natuurlijk gokken hoeveel exemplaren Samsung van de Galaxy Note 3 gaat verkopen. Na de hands-on van de Note 3 durven we echter wel te stellen dat het toestel net als de Note 2 vooral een verbetering is ten opzichte van zijn voorganger, zonder al teveel aan het concept te morrelen. Dat het concept succesvol is, tonen de 40 miljoen verkochte exemplaren wel aan. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de Note 3 tenminste net zo goed maar waarschijnlijk beter gaat verkopen als zijn voorganger(s).

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden