Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple introduceert 8GB iPhone 4S als 'instapmodel'

Door ,

Apple brengt een nieuwe versie van de iPhone 4S uit voor budgetfanaten. De goedkoopste iPhone van het moment krijgt nu ook een versie met slechts 8GB opslagruimte. Het toestel is vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar.

Apple introduceerde afgelopen week verschillende nieuwe smartphones, maar oude toestellen worden niet vergeten. De Apple iPhone 4S 8GB ligt vanaf deze week in de winkels, als 'instapmodel' in de iPhone-reeks. Deze nieuwe versie staat in Apple's assortiment onder de nieuwe iPhone 5C en iPhone 5S, en is de goedkoopste smartphone van Apple van het moment.

Afscheid andere modellen

Vorig jaar introduceerde Apple een 8GB-versie van de iPhone 4. Dat toestel is op dit moment al verkrijgbaar voor iets meer dan 300 euro, maar het toestel verschijnt waarschijnlijk spoedig van de markt nu het door Apple uit productie is genomen. Bij de introductie van dit nieuwe model nam Apple grotendeels afscheid van modellen in deze reeks met meer opslagruimte. De verwachting is dan ook dat de iPhone 4S 16GB, 32GB en 64GB binnenkort niet meer te koop zullen zijn.

Nu te koop

De 8GB versie van de Apple iPhone 4S is vanaf deze week al verkrijgbaar bij een enkele Nederlandse webwinkel. Een gratis iPhone 4S 8GB is verkrijgbaar bij abonnementen vanaf 40 euro per maand; het toestel wordt los voor 399 euro verkocht via Apple's website. Liever een nieuwere Apple-smartphone? De iPhone 5S en iPhone 5C zijn waarschijnlijk pas over een paar maanden in Nederland te koop.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden