Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson als topspeler in ecovriendelijke productie! Naite vandaag te koop?

Door ,

Gisteren werd onze digitale brievenbus gevuld met een persbericht van Sony Ericsson. Hierin vertelde ze dat uit een nieuw rapport blijkt dat Sony Ericsson als onderneming vooroploopt in milieuvriendelijk chemicaliënbeheer.

Sony Ericsson Naite

Sinds een aantal jaren zijn telefoonproducenten de weg ingeslagen om de nadruk te leggen op milieuvriendelijke productie van de mobieltjes. Producten daarvan zijn onder andere de Sony Ericsson C901 Greenheart, Naite en de Samsung Blue Earth.

Sony Ericsson heeft een voortrekkersrol als het gaat om milieuvriendelijk produceren en verwijdering van schadelijke stoffen uit mobieltjes. Dit wordt gezegd in een rapport door ChemSec en Clean Production Action. Schadelijke stoffen Sony Ericsson C901 Greenheartals broom en chloor worden door de telefoonproducent gemininmaliseerd. Sony Ericsson wordt juist geprezen voor de oplossingen die zij aandragen voor het terugdringen van deze chemicaliën. Inmiddels zijn de producten van Sony Ericsson voor 99,9% broom-vrij en volledig pvc-vrij.

Al vanaf 2001 is Sony Ericsson bezig met duurzame produceren. Sinds dit jaar zijn er ook echte 'ecophones'. Zo kwam de C901 Greenheart in augustus van dit jaar uit en wordt volgens het persbericht de Sony Ericsson Naite vandaag wereldwijd te koop aangeboden. We wachten in spanning af!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden