Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile komt met iPhone abonnement voor grootverbruikers

Door ,

Speciaal voor veelbellers komt T-Mobile met een extra abonnement speciaal voor de iPhone. Het i-1000 abonnement geeft een maandelijks beltegoed van 1000 belminuten of sms'jes. Zoals bij alle T-Mobile iPhone abonnementen is mobiel internet bij de bundel inbegrepen.

Apple iPhone 3GSVolgens T-Mobile is dit abonnement ontstaan door vraag vanuit gebruikers. "Of het nu om zakelijk of privégebruik gaat, de meeste iPhone-bezitters gebruiken de mogelijkheden van het toestel dagelijks en behoorlijk intensief", aldus André Suurmond, Directeur Business Marketing.

Tot op heden was het 'grootste' abonnement dat speciaal voor de Apple iPhone was bedoeld het T-Mobile i-500 abonnement met 500 belminuten. Wie meer verbelde dan 500 minuten of sms-jes per maand betaalde een tarief van 25 cent per minuut of sms. Dat kan aardig oplopen als je regelmatig boven je bundel belt.

Met het nieuwe abonnement T-Mobile i-1000 abonnement zal dat voortaan minder snel gebeuren. Voor deze bundel betaal je per maand € 109,95. Dat is 45 euro meer dan het i-500 abonnement. Wie dus gemiddeld meer dan 180 minuten meer belt dan de bundel van 500 minuten is goedkoper uit. Bovendien hoef je je dan niet in te houden en kun je rustig door bellen en sms'en.

Het i-1000 abonnement zal vanaf 19 oktober verkrijgbaar zijn via de T-Mobile website en diverse andere officiële T-Mobile dealers. Bestaande klanten kunnen kosteloos overstappen naar dit nieuwe abonnement.

Bij een nieuwe aansluiting van het i-1000 abonnement kan de consument een gratis iPhone 3G 8Gb of iPhone 3GS uitzoeken.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden