Vergelijk 3.008.595 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy S4 Zoom met 4G komt naar Europa'

Door ,

Een speciale versie van de Samsung Galaxy S4 Zoom met 4G-ondersteuning is onderweg naar Europa. De huidige versie van Samsung's camerasmartphone is sinds een maandje te koop en ondersteunt 'slechts' 3G.

De Samsung Galaxy S4 Zoom krijgt een speciale 4G-versie, zo maakte de Koreaanse fabrikant dit weekend bekend via het eigen blog. De naam van het toestel is, niet geheel verrassend, de 'Samsung Galaxy S4 Zoom LTE Version'. Met de huidige versie van de Samsung Galaxy S4 Zoom kan enkel verbinding gemaakt worden met 3G-netwerken, terwijl de 'LTE Version' ook 4G-netwerken ondersteunt.

4G

Mobiel internet via 4G wordt sinds enkele maanden door providers uitgerold in Nederland en biedt  downloadensnelheden die tot wel tien keer zo hoog liggen als met 3G. Bij KPN en Hi zijn inmiddels verschillende abonnementen met 4G verkrijgbaar, en later dit jaar zal ook 4g via T-Mobile beschikbaar zijn. De meeste high-end smartphones ondersteunen internet via 4G. De Samsung Galaxy S4 Zoom LTE Version is onder andere in Duitsland, Engeland en Zweden zeer binnenkort al te koop. Of en wanneer de 4G-versie naar Nederland komt is nog onbekend.

Adviesprijs

Vooralsnog lijken er in Nederland geen winkels te zijn die deze nieuwe versie van de S4 Zoom aanbieden. De 'gewone' Galaxy S4 Zoom is sinds eind juli in Nederland te koop. Het is nog onbekend of de adviesprijs van de 4G-versie hoger zal liggen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden