Vergelijk 2.956.156 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Trend nu te koop

Door ,

De Samsung Galaxy Trend is een goedkoop budgettoestel dat op Android loopt. Voor relatief weinig geld haal je een smartphone met een wat groter scherm en een prima camera in huis. Dit toestel is vanaf deze week in Nederland te koop.

De Samsung Galaxy Trend is vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar, zowel los als in combinatie met een abonnement bij verschillende providers. Het toestel is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en wit. 

Specificaties Samsung Galaxy Trend

  • 4 inch scherm met resolutie van 480x800 pixels
  • 1 GHz processor
  • 4 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten
  • 5 megapixel camera achterop, VGA-camera voorop
  • Loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Samsung Galaxy Trend Samsung Galaxy Trend Samsung Galaxy Trend Samsung Galaxy Trend

Goedkoop

De plotselinge release van de Samsung Galaxy Trend is licht opvallend te noemen. In andere landen is het toestel vorig jaar al uitgebracht, en de specificaties van de Galaxy Trend lopen dan ook een beetje achter. Het toestel loopt nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, terwijl Google onlangs Android 4.3 Jelly Bean uitbracht. Ook de hoeveelheid opslagruimte, 4 GB, is aan de krappe kant.

Daar staat tegenover dat de Galaxy Trend een erg goedkope smartphone is, en voor die prijs nog best wat weet te bieden. Zo is het scherm van 4 inch relatief groot voor deze prijsklasse, en de 5 megapixel camera is ook prima. Bovendien heeft het toestel hetzelfde stijlvolle en stevige design als veel andere Samsung-smartphones, en veel van dezelfde Samsung-software. Hoewel de Android-versie wat verouderd is, kun je via Google Play nog altijd ruim een miljoen apps downloaden. WhatsApp, Angry Birds, Facebook en Twitter werken allemaal nog altijd prima op de Galaxy Trend!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden