Vergelijk 2.613.913 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC rolt Android 4.2 update uit voor HTC One X en One X+

Door , - 2 reacties

De HTC One X en de One X+ krijgen een update naar Android 4.2. Wat is er precies veranderd? HTC heeft vooral veel kleine optimalisaties doorgevoerd maar brengt ook Sense 5 naar de toestellen. Ook BlinkFeed maakt zijn opwachting.

HTC is begonnen met het uitrollen van de Android 4.2-update naar Nederlandse HTC One X en One X+-toestellen. De update was al eerder in andere landen gesignaleerd maar sinds vanochtend kunnen ook Nederlandse toesteleigenaren de update binnenhengelen. De update brengt niet alleen een nieuwe versie van Android met zich mee, ook HTC Sense krijgt een update naar Sense 5. Daarmee verandert ook de interface van de twee toestellen. Dat betekent dus dat de lettertypes veranderen, het uiterlijk van de menu's en tevens de iconen. Daarnaast komt het op de HTC One geïntroduceerde BlinkFeed naar de One X(+) en is het voortaan mogelijk om het batterijpercentage weer te geven in de balk bovenin je scherm. Verder zijn er nog wat kleine extra opties hier en daar toegevoegd. Al met al een behoorlijk complete update dus!

HTC One X Plus

Android 4.2 update nu te downloaden

De Android 4.2 update is nu meteen te downloaden. Let er wel op dat je die niet via 3G downloadt, want de update is ongeveer 400 MB groot. Als je geen automatische melding krijgt dat de update beschikbaar is, kan je ook handmatig bij Instellingen checken of de update al binnen is. Zorg ervoor dat je batterij vol genoeg is om de update in zijn geheel te kunnen installeren. De update al ontvangen en ook al geïnstalleerd? Post hieronder je bevindingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden