Vergelijk 2.848.994 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG breidt L-serie verder uit met L1 II en L9 II

Door ,

In een persbericht heeft LG niet alleen het bestaan van de eerder uitgelekte L9 II bevestigd, maar ook een al bestaand toestel voor de Nederlandse markt aangekondigd: de L1 II. De toestellen moeten in september en oktober verkrijgbaar worden.

In het persbericht kondigt LG eigenlijk drie nieuwe toestellen uit de L II-serie aan. Die bestond al uit de de L3 II, de L5 II en de L7 II. Daar was eerder al de L4 II bijgekomen, en nu dus ook de L1 II en de L9 II. Houdt u het nog bij? We zetten de nieuwe toestellen even op een rij.

De LG Optimus L9 II

Van de LG Optimus L9 II is nu in ieder geval bekend dat hij wordt uitgerust met een 4.7 inch True HD IPS display, een 1.4 GHz dual-core processor en dat hij loopt op Android 4.1.2. Al eerder vandaag lekte een persfoto uit van wat vermoedelijk de L9 II is. Het is nog niet bekend wat de adviesprijs gaat worden, maar aangezien de telefoon in het middensegment valt kunnen we ons nauwelijks voorstellen dat die prijs heel hoog gaat uitvallen. In oktober van dit jaar weten we meer, want dan komt de LG naar Nederland. Hieronder nog even kort de specificaties van de L9 II op een rijtje.

  • 4.7 inch True HD IPS scherm
  • 1.4 GHz dual-core processor
  • 2150 mAh batterij
  • 8 GB intern geheugen

LG Optimus L1 II zwart

De LG Optimus L1 II

De benjamin van de L II-serie, de LG Optimus L1 II. Hij was al eerder aangekondigd maar toen was nog niet bekend of het model ook naar Nederland zou komen. Nu lijkt dat wel het geval te zijn, en als de prijs hetzelfde blijft belooft dit een bijzonder goede deal te worden. In Vietnam ging de L1 II voor omgerekend 70 euro over de toonbank. LG heeft nog geen adviesprijs meegegeven aan de L1 II, maar wel gezegd dat het toestel vanaf september beschikbaar is. Hieronder nog even kort de meest belangrijke specificaties:

  • 3 inch TFT-scherm
  • 1 GHz single-core processor
  • 1540 mAh batterij
  • 4 GB intern geheugen

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden