Vergelijk 2.953.014 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Hi-abonnementen per 2 september

Door ,

Hi lanceert per 2 september nieuwe abonnementen. Toestellease werd afgeschaft en 4G werd het speerpunt. Zijn consumenten nu beter af dan eerst? Qua internetsnelheid in ieder geval wel, want Hi biedt een maximale snelheid van 50 Mb/s.

Altijd al giga veel data willen verbruiken als een malle via retesnel 4G? De ronkende marketingmachine van Hi heeft zijn focus verlegd naar 'supersoepel' internet, in plaats van Toestellease. Dat houdt dus in dat Hi vol inzet op 4G. Hoewel de nieuwe netwerktechnologie momenteel nog niet in geheel Nederland beschikbaar is, moet dat midden 2014 zijn veranderd. Het zorgt er wel voor dat Hi leuke cijfers bij zijn abonnementen kan zetten. Zo belooft het bedrijf een maximale snelheid van 50 Mb/s bij het Hi Eindeloos 4G-abonnement. Klik hieronder voor een volledig overzicht.

Hi-abonnementen Hi Sim-Only abonnementen

De vraag is natuurlijk of de prijzen zijn gestegen of gedaald. Zoals altijd is dat lastig te zeggen. Met het nieuwe Hi Start-abonnement krijg je een datalimiet van 500 MB, inclusief een 'basistoestel'. Het hangt er natuurlijk heel erg vanaf hoe Hi die categorie gaat vormgeven, als je een antwoord wil geven of de nieuwe abonnementen duurder zijn geworden.Het valt wel op dat de 4G-abonnementen ook kunnen worden afgesloten met een 'basistoestel'. Dat zou dus betekenen dat er in ieder geval 4G-telefoons in die categorie vallen.

Geen toestellease meer

Het is in ieder geval wel zo dat Toestellease is afgeschaft. Aan het eind van je abonnementsperiode mag je dus je toestel gewoon houden. Als reden voor het afschaffen van Toestellease stelt Hi dat jongeren nu écht ongeremd gebruik kunnen maken van mobiel internet. Wij denken overigens dat het is afgeschaft omdat het nogal duur was, zeker aan het eind van je contractsperiode.

De nieuwe abonnementen gaan in op 2 september. Tot die tijd is het nog mogelijk een abonnement onder de oude voorwaarden af te sluiten, maar omdat dat nog steeds Toestellease betreft, raden we je aan even te wachten. Je vindt de nieuwe Hi-abonnementen hier vanaf 2 september.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden