Vergelijk 2.848.995 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid S1 Duo nu te koop

Door ,

De Acer Liquid S1 Duo is vanaf dit weekend in Nederland te koop. Verschillende webwinkels bieden de Android-smartphone met een groot 5,7 inch scherm en dual-sim functionaliteit nu aan.

De Acer Liquid S1 Duo is een krachtige Android-smartphone die voorzien is van een groot scherm maar een verrassend lage prijs. Bovendien ondersteunt het toestel dual-sim, zodat je altijd op twee sim-kaarten tegelijk bereikbaar kunt zijn. . Een versie van dit toestel zonder dual-sim, de Acer Liquid S1, is later deze maand te koop.

Specificaties Acer Liquid S1 Duo

  • Groot 5,7 inch scherm met HD-resolutie van 720p
  • Krachtige 1,5 GHz quad-core processor
  • 8 megapixel camera
  • Loopt op Android 4.2 Jelly Bean
  • 8 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten
  • Ondersteunt dual-sim: gebruik twee sim-kaarten tegelijk

Acer Liquid S1 Duo

Groot & krachtig

Met een 5,7 inch scherm valt de Acer Liquid S1 Duo in de phablet-categorie, smartphones voorzien van een scherm dat zo groot is dat je ze eigenlijk ook als tablet kunt gebruiken. Toch heeft Acer de prijs van de Liquid S1 Duo erg laag weten te houden: phablets van de concurrentie kosten al gauw minimaal honderd euro meer.  Ook zijn er enkele features ingebouwd die gebruik maken van dat grotere scherm, zoals Acer Float. Daarmee kun je meerdere apps tegelijkertijd open hebben staan.

Acer heeft verder relatief weinig aanpassingen gedaan aan de look van Android, waardoor je in feite een goedkope phablet met een 'stock' versie van Android 4.2 Jelly Bean in huis haalt. De 1,5 GHz quad-core processor van de Liquid S1 Duo is krachtig genoeg om ervoor te zorgen dat al je favoriete apps soepel zullen lopen, en met de accu met een capaciteit van 2400 mAh ben je verzekerd van een lange batterijduur.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden