Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Vu III specificaties lekken (deels) uit

Door ,

De LG Vu III is de derde phablet in de Vu-reeks van LG. Enkele specificaties van het model zijn nu uitgelekt. De kenmerkende 4:3-verhouding blijft, de processor en de camera krijgen een upgrade. Hoe de Vu III eruit gaat zien is nog onbekend.

Op de website van Korea Daily is een deel van de specificaties van de LG Vu III uitgelekt. Daaruit blijkt vooral dat LG geen drastische veranderingen gaat doorvoeren bij de opvolger van de Vu II. Zo zal de schermverhouding van 4:3 behouden blijven en voert LG minimale wijzingingen door in het design. De verbeteringen moeten vooral worden gezocht op het technische vlak. Zo krijgt de derde Vu een Snapdragon 800 chipset, vooralsnog de snelste chipset die er te krijgen is. Daarnaast krijgt de LG-phablet een 13 megapixel camera aan boord. Dat is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de Vu II, die met een 8 megapixel camera was uitgerust.

LG Vu III onthuld op IFA

De nieuwe Vu zal hoogstwaarschijnlijk officieel worden onthuld op de IFA in Berlijn, begin september. Dan zullen we ook weten hoe de phablet eruit gaat zien en hoeveel LG er voor wil hebben. Dat is nu nog onbekend. De eerste Vu, de LG Optimus Vu, is nog steeds te koop in Nederland, al is dat wel via grijze import. De telefoon noch zijn opvolger, de Vu II, is officieel in Nederland uitgebracht. In Berlijn bij de IFA moet blijken of de derde telg in de Vu-familie wel Nederland aan zal doen.

Bron: Korea Daily via GSMArena

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden