Vergelijk 2.862.519 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One X+ Android 4.2 Jelly Bean update rolt uit

Door , - 2 reacties

HTC is begonnen met de uitrol van een update naar Android 4.2 Jelly Bean voor de HTC One X+. De update brengt ook Sense 5 en HTC's unieke Blinkfeed met zich mee voor HTC's vorige vlaggenschip.

Een update voor de HTC One X+ naar Android 4.2 Jelly Bean wordt vanaf deze week wereldwijd uitgerold. De update is nu beschikbaar in HTC's thuisland Taiwan, en kan zowel over-the-air als via de website van HTC gedownload worden. De update wordt geleidelijk uitgerold, dus het kan enkele weken duren voordat Nederlandse bezitters van de One X+ ermee aan de slag kunnen.

Blinkfeed

De update voor de HTC One X+ brengt onder andere Sense 5 met zich mee, de nieuwste versie van HTC's Android-interface. Nieuw in Sense 5 is onder andere Blinkfeed, een functie waarmee je je gemakkelijk kunt abonneren op nieuws dat voor jou interessant is. Ook Zoe, een app waarmee je 'levende foto's' kunt nemen, wordt toegevoegd. Die apps zijn al langer te vinden op de HTC One, HTC's huidige topmodel.

Bij de update naar Android 4.2 zitten ook enkele nieuwe features van Google zelf, zoals de mogelijkheid van widgets op je unlockscherm en een 'Daydream'-modus die in feite screensavers aan je smartphone toevoegt. Het is nog onbekend of de HTC One X+ ook bijgewerkt zal worden naar Android 4.3 Jelly Bean, de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem die eind juli onthuld werd.

One X+

De HTC One X+ is een krachtigere versie van HTC's topmodel uit 2012. De One X+ heeft een 1,7 GHz quad-core processor, en is bovendien verkrijgbaar in het zwart. Het toestel verscheen in de tweede helft van 2012, en in onze HTC One X+ review waren we zeer te spreken over HTC's vorige vlaggenschip. Voor de HTC One X is de update al langer beschikbaar.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden