Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung kondigt cameratopper aan: de Samsung SCH-W880

Door ,

Vandaag heeft Samsung officieel de Samsung SCH-W880 AMOLED 12 aangekondigd. Het toestel moet het gat tussen mobieltjes en camera's overbruggen en lijkt dan ook vooral op een camera.

De AMOLED 12 is uniek vanwege zijn camera. De 12 megapixel camera is er namelijk een met optische zoom, zodat je er zonder kwaliteitsverlies mee kunt zoomen. Een unieke feature, zeker als je nagaat dat je ook kunt bellen met het toestel! Andere specificaties zijn onder meer een 3.3 inch AMOLED scherm (kraakhelder dus), video's in 720p HD-resolutie (zoals op de Omnia HD) en 3G-internet.

Klinkt haast te mooi om waar te zijn, en dat is het voor ons Europeanen helaas ook. De Samsung SCH-W880 zal voorlopig alleen in Korea uitgebracht worden en dus niet in Nederland. Het is echter altijd mogelijk dat het toestel alsnog, al dan niet in een ander design, naar Nederland zal komen. Voor het echter zover is, zijn we vast een jaar verder.

 

Samsung SCH-W880 AMOLED 12

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden