Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S4 Zoom nu te koop in Nederland

Door ,

De Samsung Galaxy S4 Zoom is vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar. Is het een smartphone? Is het een camera? Beide!

Samsung's nieuwe Galaxy S4 Zoom heeft een vrij opvallend design. Aan de voorkant lijkt het toestel op alle andere smartphones, met een 4,3 inch scherm dat Android toont. Aan de achterkant lijkt de Galaxy S4 Zoom echter sprekend op een gewone camera, voorzien van een flinke optische zoomlens. De Galaxy S4 Zoom is dan ook een camera en een smartphone in één, en vanaf vandaag is het toestel in Nederland te koop.

Specificaties Samsung Galaxy S4 Zoom

  • 4,3 inch scherm met resolutie van 540x960 pixels
  • 16 megapixel camera met 10x optische zoom en Xenon-flits
  • Krachtige 1,5 GHz dual-core processor
  • 8GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD
  • Loopt op Android 4.2 Jelly Bean

Nu te koop

De Samsung Galaxy S4 Zoom is iets goedkoper dan de gewone Samsung Galaxy S4, maar heeft dan ook een wat kleiner scherm en een wat mindere krachtige processor. De camera is echter, mede door de 10x optische zoom, een stuk indrukwekkender dan op Samsung's huidige topmodel!

Kekke kiekjes

Met een 16 megapixel camera is de Samsung Galaxy S4 Zoom natuurlijk vooral bedoeld voor fotografiefanaten. Met de speciale camera-app van de S4 Zoom kunnen amateurs gemakkelijk fantastische foto's maken, terwijl professionals alles kunnen aanpassen om hun ideale kekke kiekje te fotograferen. De voor een smartphone unieke 10x optische zoomlens zorgt ervoor dat foto's er altijd scherp uitzien, ook voor iets dat verder weg zit. En dankzij de Xenon-flitser ben je ook in het donker verzekerd van scherpe foto's.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden