Vergelijk 2.737.798 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Gelekte foto toont nieuwe HP-smartphone met Android

Door , - 1 reactie

HP gaat zich weer serieus op de smartphonemarkt begeven. Een uitgelekte foto laat zien dat de fabrikant bezig is met een Android telefoon. De afbeelding verschijnt een aantal weken nadat directeur Yam Su Yin aangaf dat HP terugkomt met de markt met een uniek model.

Techsite PhoneArena heeft een foto online gezet van een onbekend prototype. Het 'opvallende' aan deze foto is dat het toestel op Android draait. Het nieuws komt een paar weken nadat HP's Senior Director heeft aangegeven dat de fabrikant zich weer op de smartphonemarkt wil begeven met een uniek model.

Hoe het toestel gaat heten, is nog niet bekend. Ook zijn er geen specificaties of een aankondigingsdatum vrijgegeven. We zullen dus nog even moeten wachten. HP is overigens geen onbekende in de telecomwereld. Zo maakte het bedrijf vroeger telefoons met Palm OS en heeft het momenteel een goedkope Android-tablet op de markt.

HP smartphone

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden