Vergelijk 2.007.939 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Verbeterde HTC One verschijnt eind dit jaar'

Door ,

HTC brengt dit najaar mogelijk een verbeterde versie van de HTC One op de markt, met nog indrukwekkendere specificaties en wellicht zelfs een vernieuwd design.

Volgens PocketLint brengt HTC later dit jaar een verbeterde versie uit van de HTC One, vergelijkbaar met de HTC One X+ van vorig jaar. Specificaties zijn onbekend, al is het waarschijnlijk dat het toestel dezelfde krachtige Snapdragon 800-processor meekrijgt die ook in de Sony Xperia Z Ultra zit. HTC organiseert volgende week een presentatie waar het waarschijnlijk nieuwe toestellen zal tonen, maar de kans dat deze 'HTC One+'  daar aanwezig zal zijn is klein. Waarschijnlijk staat de onthulling van de HTC One Mini op de planning voor volgende week.

Butterfly + One

De nieuwe HTC One is mogelijk voorzien van een plastic design, want HTC zou van plan zijn de Butterfly-toestellen samen te brengen met de One-toestellen. De Butterfly-toestellen zoals de eerste HTC Butterfly zijn ook behoorlijk krachtig, maar hebben een buitenkant die van plastic in plaats van metaal zijn. Daardoor zijn ze en stuk goedkoper om te produceren.

HTC M8

Tot slot wist PocketLint nog te melden dat HTC begin 2014 een nieuwe handset uitbrengt, een daadwerkelijke opvolger van de HTC One. Dat ligt voor de hand: HTC heeft de afgelopen jaren altijd zo rond februari een nieuw vlaggenschip gepresenteerd. De interne naam voor het nieuwe vlaggenschip zou de 'HTC M8' zijn. De HTC One werd intern ook wel de HTC M7 genoemd, dus ook hier weinig verrassingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden