Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Corby serie brengt Samsung CorbyTXT en CorbyPro

Door ,

Na de lancering van de Samsung Corby maakte Samsung bekend dat er een nieuwe serie wordt toegevoegd aan het assortiment. Deze nieuwe Corby familie zal betaalbare mobieltjes uitbrengen met een sportieve en trendy stijl gericht op jongeren.

In navolging van de Samsung Corby S3650 maakte Samsung in Milaan de B3210 CorbyTXT en de S3650 CorbyPro officieel bekend. Beide telefoons zijn met door hun QWERTY-keyboard uitstekend te gebruiken als sms en chat-mobieltje. De CorbyTXT is een compacte candybar terwijl de CorbyPro een side-slider is.

Samsung B3210 CorbyTXTSamsung B3210 CorbyTXT

De CorbyTXT mag dan geen touchscreen hebben, er zijn genoeg specs die hem toch interessant maakt voor jongeren. Hoewel de prijs nog niet bekend is gemaakt kunnen we met redelijke zekerheid zeggen dat dit een zeer betaalbaar model is. Op het sportieve, compacte mobieltje is onder andere USB, Bluetooth, een FM-radio, microSD kaart-slot en een 2MP camera aanwezig. 

Helaas, geen 3G, maar  het ontwerp maakt veel goed. Het handelsmerk van de Corby is juist het verwisselbare frontje. Je zou kunnen zeggen "Dat is zo 2002..," wij houden het liever op retro. In oktober zal de B3210 CorbyTXT in de digitale schappen komen te liggen.

Samsung B5310 CorbyPro

Samsung CorbyPro B5310De CorbyPro is zonder twijfel het paradepaardje van de Corby serie. Met quad-band GSM, UMTS, HSDPA, WiFi en GPS laat hij zijn familieleden stof happen. De CorbyPro heeft wel een 2.8" miljoen kleuren QVGA touchscreen dat de Cartoon UI interface eer aan doet. Andere functionaliteiten zoals de 3MP camera, FM-radio, Bluetooth, USB en 3.5mm standard audio jack maken het toestel compleet.

November is de maand waarin de B5310 CorbyPro de wijde wereld in wordt gestuurd.

Wat vind jij van deze nieuwe serie van Samsung? Welke Corby spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten en plaats een reactie!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden