Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One S krijgt geen update naar Android 4.2

Door ,

HTC heeft laten weten dat de One S geen update naar Android 4.2 (Jelly Bean) zal ontvangen. Het toestel blijft daarmee steken op Android 4.1. HTC heeft geen duidelijke verklaring gegeven waarom het haar toestel niet gaat bijwerken.

De HTC One S werd in april vorig jaar aangekondigd, maar is nu al door HTC afgeschreven. De fabrikant heeft namelijk in een verklaring laten weten dat het toestel niet bijgewerkt zal worden naar de nieuwste Android-versie (Android 4.2.2. Jelly Bean). In plaats daarvan zal de telefoon blijven steken op Android 4.1. 

De fabrikant heeft geen duidelijke reden gegeven waarom het de HTC One S niet gaat updaten. Wel beseft HTC dat veel gebruikers teleurgesteld zullen zijn. Wel zal het toestel waarschijnlijk kleine bugfixes en updates in de toekomst ontvangen, maar Sense 5 en een Android-update zit er niet in. 

HTC One S

Het is balen dat HTC nu al de brui geeft aan de One S. Een toestel dat technisch gezien wel de update zou kunnen ontvangen aangezien er niet veel verschillen zitten tussen Android 4.1 en Android 4.2. Zelfs de Samsung Galaxy S II uit 2011 zal worden bijgewerkt naar Android 4.2.2. 

Wat vind jij van deze beslissing van HTC? Mis jij Android 4.2 op je HTC One S? Laat hieronder een comment achter. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden