Vergelijk 2.953.014 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia ZR nu te koop

Door ,

Op zoek naar een stevige, waterdichte smartphone met een aantrekkelijk uiterlijk? De Sony Xperia ZR, het kleine broertje van de Xperia Z, is nu verkrijgbaar in Nederland.

De Sony Xperia ZR is een iets kleinere versie van de populaire Xperia Z. Aan de binnenkant is de Xperia ZR echter haast net zo krachtig als zijn grote broer: het toestel is voorzien van een zeer krachtige quad-core processor, en de 13 megapixel camera die achterop zit maakt indrukwekkende foto's en HD-video's.

Specificaties Sony Xperia ZR

  • 4,6 inch scherm met 720p-resolutie
  • Krachtige 1,5 GHz quad-core processor, 8GB opslagruimte.
  • Loopt op Android 4.1 Jelly Bean
  • Stof- en waterdicht
  • 13 megapixel camera: werkt ook onderwater!

Full HD onderwater

Hoewel het misschien lijkt alsof de Xperia ZR enkel een kleinere versie is van de Xperia Z, heeft het toestel ook enkele unieke functies. Zo heeft Sony de Xperia ZR voorzien van een cameraknop, waardoor je de camera ook onderwater kunt gebruiken. Daarmee is het één van de eerste smartphones waarmee je onderwater Full HD-videos kunt maken! De Xperia ZR kan maximaal een half uur onder water blijven op een diepte van anderhalve meter, waardoor het de ideale smartphone is als je van plan bent deze zomer flink veel het zwembad te bezoeken.

Sony heeft vier kleuren van de Xperia ZR aangekondigd: zwart, wit, roze en blauw. Vooralsnog is helaas enkel de zwarte versie van de Xperia ZR direct leverbaar in Nederland, maar wellicht dat daar in de toekomst verandering in gaat komen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden