Vergelijk 3.135.083 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG Optimus G2 onthulling gepland voor 7 augustus'

Door , - 1 reactie

De opvolger van de LG Optimus G is mogelijk zeer nabij. De Optimus G2 zou over iets meer dan een maand onthuld worden en voorzien zijn van zeer indrukwekkende specificaties.

LG is van plan om op 7 augustus de LG Optimus G2 te onthullen, zo beweert TechTastic. Deze opvolger van de LG Optimus G is in het verleden al vaker opgedoken in verschillende geruchten, maar de berichten lijken steeds concreter te worden. Inmiddels zijn er ook al enkele foto's van LG's nieuwe vlaggenschip opgedoken, waarmee een onthulling waarschijnlijk inderdaad zeer nabij zou zijn.

De LG Optimus G2 lijkt voorzien te zijn van zeer indrukwekkende specificaties. Zo zou het toestel een 5,5 inch scherm te hebben met een Full HD-resolutie van 1080x1920 pixels. Dit scherm zou 'edge-to-edge' zijn. Dit betekent dat er vrijwel geen randen ('bezel')  rond het scherm zitten, en dat er ook geen knoppen onder het scherm zitten. Dat maakt het voor LG mogelijk het scherm groter te maken zonder dat het toestel zelf te groot wordt.  De LG Optimus G2 zou lopen op Android 4.2 Jelly Bean, en voorzien zijn van een 13 megapixel camera. Daarnaast is er een 2,3 GHz quad-core processor aanwezig en een 2GB RAM-geheugen.

Uitgelekte foto LG Optimus G2

LG Optimus L9 II

LG zou daarnaast nog twee andere toestellen willen onthullen op 7 augustus. Het eerste toestel is de LG Optimus L9 II, een opvolger van de LG Optimus L9 die sinds eind vorig jaar in de winkels ligt. Dat toestel zou beschikken over een 4,7 inch scherm met een resolutie van 720p, en een 1,2 GHz Snapdragon 400 processor. Achterop zou een 8 megapixel camera zitten, en de LG Optimus L9 II zou lopen op Android 4.1 Jelly Bean.

LG D500

Het derde toestel zou de LG D500 zijn. Dit is waarschijnlijk een middenklasser: de D500 zou beschikken over een 1,2 GHz processor, een 5 megapixel camera, en loopt op Android 4.1 Jelly Bean. Het schermformaat van de LG D500 is onbekend, maar de resolutie van het scherm zou in ieder geval 540x960 pixels zijn. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden