Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG brengt Optimus L4 II naar Nederland

Door ,

LG is van plan de LG Optimus L4 II ook in Nederland te gaan verkopen. Deze goedkope smartphone is waarschijnlijk vanaf het najaar hier verkrijgbaar.

De LG Optimus L4 II werd eind vorige week gepresenteerd in Rusland, en vandaag maakte LG Nederland bekend het toestel ook in Nederland te gaan verkopen. De Optimus L4 II is het broertje van de LG Optimus L3 II, de L5 II, en de L7 II, die sinds kort in Nederland verkrijgbaar zijn. Net als andere toestellen uit de Optimus L-serie zal de Optimus L4 II verkocht worden voor een budgetprijsje, waarschijnlijk zo rond de 150 euro.

LG Optimus L4 II specificaties

  • 3,8 inch touchscreen, resolutie van 320x480 pixels
  • Loopt op Android 4.1 Jelly Bean
  • 3 megapixel camera achterop
  • 4GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD
  • Voorzien van 1 GHz processor, 512MB RAM-geheugen

LG Optimus L4 II

Smart LED

De specificaties van de LG Optimus L4 II zijn niet al te indrukwekkend te noemen, maar LG heeft het toestel gelukkig wel voorzien van enkele leuke extra features. Zo is er de Smart LED, een notificatielampje dat op de homeknop zit. De homeknop kan daarmee automatisch oplichten in verschillende kleuren knippert afhankelijk van het type update dat je binnenkrijgt. Zo weet je wat voor notificaties er binnenkomen zonder dat je je Optimus L4 II uit stand-by moet halen.

Nederlandse release

De Nederlandse release van de LG Optimus L4 II staat gepland voor na de zomervakantie. In andere landen is LG van plan zowel een dual-SIM versie als een gewone versie aan te bieden; het is nog niet bekend welke van deze versies in Nederland verkocht gaat worden. Een adviesprijs is nog onbekend, wel weten we dat er zowel een witte als een zwarte variant op de planning staat. Meld je aan voor onze LG Optimus L4 II reminderservice, en we sturen je een mailtje zodra dit toestel in Nederland verkrijgbaar is.

LG Optimus L4 II

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden