Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google presenteert HTC One met standaard Android

Door ,

Google heeft een nieuwe versie van de HTC One gepresenteerd. De smartphone beschikt over een standaard Android-versie zonder Sense. Het toestel zal vanaf 26 juni in de Play Store te krijgen zijn voor 599 dollar.

Nadat Google enkele weken geleden de Samsung Galaxy S4 met standaard Android presenteerde, is nu ook HTC aan de beurt. Google gaat tevens een speciale editie van de HTC One uitbrengen. Deze zal over Android 4.2.2 (Jelly Bean) met de standaardinterface beschikken in plaafs van Sense (eigen HTC-skin). Het toestel zal vanaf 26 juni in de Play Store te koop zijn voor 599 dollar. 

HTC One

Veel geruchten

Deze aankondiging is geen onverwacht nieuws. Zo werd er al eerder een Google-editie van de Samsung Galaxy S4 aangekondigd. Vervolgens gingen er vele geruchten over een HTC One met standaard Android. Deze bleken dus te kloppen. Er werd tevens gezegd dat gebruikers van de 'gewone' HTC One ook eventueel kunnen gaan beschikken over de standaardinterface. HTC heeft aangegeven dat het bedrijf dit momenteel aan het onderzoeken is. 

Beschikbaarheid

Het toestel is vanaf 26 juni te bestellen in de Amerikaanse Play Store met een prijs van 599 dollar. Het zal over 32 GB aan intern geheugen hebben alsmede ondersteuning voor LTE-netwerken (4G). Het is nog niet bekend of het toestel ook naar Nederland of België komt.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden