Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony begint met updaten Xperia S naar Android 4.1 Jelly Bean

Door ,

Sony Frankrijk heeft via Twitter laten weten dat het bedrijf begonnen is met uitrollen van de Jelly Bean-update voor de Xperia S. De eerste toestellen krijgen de Android 4.1 update aangemeten. De update zal geleidelijk gebeuren.

De Franse afdeling van Sony heeft via Twitter laten weten dat Xperia S-gebruikers binnenkort over Android 4.1 zullen beschikken. Het bedrijf is de update naar Jelly Bean geleidelijk aan het uitrollen. Momenteel hebben de eerste toestellen de update al ontvangen en dit zal langzamerhand verder gaan. We verwachten dan ook dat de update dit kwartaal nog naar Nederland komt.

Sony Xperia S

Android 4.1 Jelly Bean

Momenteel draait de Sony Xperia S nog op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Het is dus de hoogste tijd dat hier verandering in gaat komen. Zo brengt Android 4.1 de mogelijkheid om widgets groter en kleiner te maken, is de standaardbrowser vervangen door Chrome en is Google Now geïntroduceerd. Die laatste is een handige dienst die je alles vertelt over het weer, verkeersinformatie, bioscooptijden en dergelijke.

Het was lang wachten voor sommige gebruikers. Zo werd het toestel een jaar geleden al aangekondigd. Er was al langer sprake van een update naar Jelly Bean, maar er verscheen geen daadwerkelijke datum. Sony heeft toch daad bij woord gevoegd en is begonnen met de update.

Heb jij de update al binnen? We zijn benieuwd hoe Android 4.1 op jouw Xperia S werkt!

Bron: Xperia Blog

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden